Contact 020 - 67 57 888 - info@RH12.nl

Nieuws

Voor een gezond gebit!

RH12 TOT 6 APRIL ALLEEN NOG OPEN VOOR SPOED

 

Graag berichten we u over de gevolgen van het coronavirus voor de behandelingen binnen onze tandartspraktijk. 

Op dit moment zullen alle geplande behandelingen bij tandarts en mondhygiënist tot 6 april geen doorgang vinden.

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende, urgente fase gekomen.

Tot op heden hebben wij de adviezen van het RIVM/GGD gevolgd.
Inmiddels is de situatie dusdanig dat wij van onze beroepsvereniging KNMT het advies hebben gekregen om daar gemotiveerd van af te gaan wijken.

De beroepsorganisaties adviseren hun leden (tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen) om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot 6 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten.

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Dit advies wordt gegeven omdat in de tandheelkunde, meer nog dan in andere beroepen, gewerkt wordt met aerosolen. Aerosolen (vloeistof/vocht-druppeltjes in de lucht, al dan niet met speeksel) zijn bij uitstek een transportmiddel voor virussen.

De komende 3 weken zullen wij dan ook maar in beperkte bezetting aanwezig zijn en uitsluitend de spoedeisende, tandheelkundige hulp verzorgen.

Wij verzoeken u dan ook om alleen voor dingende zaken telefonisch beroep op ons te doen en niet naar de praktijk te komen zonder afspraak. Zodra er duidelijkheid is over het wederom opstarten van reguliere behandelingen, zullen wij met u contact opnemen voor het inplannen van uw gemiste behandeling/controle.

Alvast dank voor uw begrip,
Met vriendelijke groet,

Het team van Tandartspraktijk Roelof Hart